Ingen bygger som en romedøl!

Bjørn og Synnøve Gundersen står bak det nye boligprosjektet i Romedal.

– Det er skikkelig glød i Romedal. Selv om vi er optimister av natur, hadde vi ikke drømt om at det skulle være slik interesse for leiligheter i Romedal sentrum. Nå gjelder det bare at folk i bygda melder sin interesse, sier Bjørn Gundersen: – Ta kontakt fortest mulig, før vi legger ut disse boligene på Finn.

– Slik situasjonen har vært her i Romedal, har boliger de senere årene gått unna så snart de har vært klare for salg. Om vi skal dømme, etter den interessen vi hittil har opplevd, vil også leilighetene i Sentrumstunet Romedal bli solgt ganske raskt.

Bygdepatrioter

Gunders har hatt tro på å satse lokalt i mer enn 30 år. I løpet av den tiden har Gunders solgt mer enn 10.000 biler, fra et enkelt salgslokale og en rundkjøring i Romedal. Når han og kona nå begir seg ut i eiendomsmarkedet, er de meget klare på en ting: Dette er et viktig skritt på vegen til å skape det «nye Romedal».

 

Et viktig vedtak for vekst og utvikling i Romedal er at det nå skal bygges ny barneskole. Dette utløser for alvor viljen til å satse på Romedal sentrum. Ny skole, med barnehage og nytt idrettsanlegg ved siden av blir et topp oppvekst- og aktivitetsanlegg, sentralt i bygda.

 

Stadig nye brikker faller nå på plass. De viktigste brikkene for et levedyktig og attraktivt lokalsamfunn er innbyggerne. Særlig å sikre flere barnefamilier i og til bygda, er stadig i tankene til Gunders, når de sammen med mange planlegger nye prosjekter.

 

– Til leilighetene i Sentrumstunet vil dere gjerne ha lokale kjøpere?

 

– Her vil vi først gjerne selge til folk som allerede bor i bygda. Enkelt sagt vil vi gjerne at godt voksne i bygda vår skal kjøpe seg leilighet her. Dermed kan de frigjøre eneboliger til yngre og barnefamilier som vil flytte hit. Nå er det viktig at vi tenker helhetlig på vekstkraft og utvikling av bygdesamfunnet vårt. Unge folk er basis for allsidig og langsiktig bygdeutvikling, sier Bjørn Gundersen.

 

20 leiligheter

Gunders Eiendom har planene klare for to lavblokker i Romedal sentrum. Utbyggerselskapet har samme stødige eiere som Gunders Bil, nemlig ekteparet Bjørn og Synnøve Gundersen.

 

Så snart alt er i orden med kommunen, blir det byggestart. To lavblokker med henholdsvis fire og fem etasjer er planlagt på tomta til Gunders Bil.

 

– Det har vært kjemperespons på prosjektet. Seks interessenter er ganske sikre allerede og vi har begynt å skrive intensjonsavtaler. Ellers er det mange som har skrevet seg på liste som interesserte. Slik dette er mottatt, regner vi med at det meste er solgt innen 1. Oktober i år, som er planlagt byggestart.

 

 – Tanker videre om flere sentrumsleiligheter?

 

– Her er det mange tanker og flere enn oss som tenker vekst og utvikling i Romedal. Får vi klarsignal til bygging her, vil vi sette opp midlertidige lokaler for Gunders Bil oppe ved blomsterbutikken, som vi har kjøpt. Etter hvert planlegger vi et nybygg på den store parkeringsplassen. Her planlegges blant annet apotek, et av mange prosjekter som venter på realisering i den aktive bygda vår. Hele denne satsingen tror vi vil skape vekst og verdiøkning for alle som eier eiendom i Romedal, sier Bjørn Gundersen.

Sentrumstunet Romedal består av to nye blokker med til sammen 20 leiligheter.

Ønsker du mer info om leilighetene, eller ønsker å melde din interesse,kan du ringe Gunders på 62 58 10 10, eller sende en epost til post@gundersbil.no

Fakta om Sentrumstunet Romedal:

– Utbygger: Gunders Eiendom

– Trygg, trivelig og enkel boform

– 20 leiligheter på en fem mål stor tomt

– Fire og fem etasjer

– Leiligheter på 58 til 122 kvadratmeter

– Prisantydning på mellom 2,99 og 6,5 mill. kr.

– Oppvarmet parkering i 1. etasje

– Heis fra parkering til leiligheter

– Balkong på alle leiligheter

– Lyse og åpne leiligheter med utsikt

– Høy standard og gode materialvalg

– Tett ved mange servicetilbud

– Nabo til Romedalsparken

– Planlagt innflytting: Før jul i 2022

– Arkitekter: STUDIONSW Hamar

– Entreprenør FP-Entreprenør

Kontakt oss!